iWhite

Hvorfor bruke iWhite Instant?

iWhite Instant er et brukervennlig og sikkert produkt for raskt hvitere tenner. Produktet behøver bare brukes 20 minutter per dag for å oppnå raske resultater, inntil 8 nyanser hvitere tenner. Vi anbefaler at du bruker dette produktet fem dager på rad. Deretter kan du ved behov forbedre resultatet med 1–2 skinner så ofte du ønsker. Skinnene, som er hygienisk vakuumpakket, passer til alle og er forhåndsfylt med aktiv gel. Hver pakke inneholder 10 skinner som er klare til bruk både på den øvre og nedre tannraden.

iWhite Instant skiller seg fra alle andre tannblekningsprodukter, fordi:
• Den gir raskt hvitere tenner og fjerner flekker aktivt: Takket være den unike kalsiumteknologien gir denne metoden raskt hvitere tenner helt naturlig uten hydrogenperoksid.
• Den inneholder kalsium og styrker derfor tennene.
• iWhite Instant brukes i ett trinn: Du trenger ikke koke skinner, bruke sprøyter eller børster, måle opp gel eller bruke spesiell tannkrem eller munnskyllevann.
• Skinnen er utformet for å gi hvitere tenner både på forsiden og baksiden av tennene. Dette er viktig fordi tennene er gjennomskinnelige, og flekker på baksiden av tennene kan også reflekteres på forsiden.
• Den er enkel og lett å bruke: Skinnene passer til alle og er myke og fleksible.
• Du trenger ikke blande noe. Alle skinnene er forhåndsfylt med riktig mengde gel, som også er spesialtilpasset for å hindre ising.
• Den er klinisk vist sikker og effektiv, uten hydrogenperoksid og forårsaker ikke overfølsomhet i tenner eller tannkjøtt.

Noen mennesker har naturlig mørkere tenner enn andre, men selv om du er født med hvite tenner, kan de med tiden bli misfarget av røyking og drikker som kaffe, te og rødvin.

Tannbleking har blitt et enormt fenomen. Et hvitt, lyst smil er blant de første tingene vi legger merke til hos andre mennesker. Det er derfor ikke rart at hvitere tenner er positivt for hvordan vi ser ut: yngre, mer attraktive og mer selvsikre. Det er grunnen til at menn og kvinner i alle aldre velger å bruke produkter for å få hvitere tenner og et penere smil.